NU OOK DEALER GEWORDEN VAN DE KLEDINGMERKEN: JAMES HARVARD , PRINTER ACTIVE WEAR, PRO JOB WORKWEAR en MAC1ONE

 

Bedrijfskleding

Ben je op zoek naar bedrijfskleding. Bij ons heb je een ruime keuze aan shirts, polo's, sweaters, jassen en broeken. Wij leveren betrouwbare en sterke bedrijfskleding van de merken B&C Workwear, Dickies en Carson. Tevens kunt je ook voor veiligheidkleding bij ons terecht van de merken: Result, Yoko en Regatta. Wij voorzien de kleding van je beeldmerk en adviseren je graag wat de beste manier is om dat te doen (Zeefdruk, Transfereren of borduren) Klik hier voor ons assortiment.

 

Sportkleding

Je beeldmerk ter promotie op je sportkleding? Kom gerust bij ons langs voor de mogelijkheden. Je kunt je eigen bestaande kleding laten bedrukken of je kunt er voor kiezen om in ons ruime assortiment een keuze te maken. klik hier voor ons assortiment.

 

Promotiekleding

Kleding nodig voor een evenement, beurs of activiteit. Wij hebben een kwalitatief prima basic collectie voor je die zijn naam eer aan doet.. basic dat wil zeggen geen franjes maar gewoon standaard. Laat de kleding bedrukken met je logo en geniet van het draagcomfort. Klik hier voor ons assortiment.