Bierviltjes

Bierviltjes zijn een gegarandeerde gangmaker voor ieder budget! Met foto of logo zijn bierviltjes dé reclametool voor momenten waarop je even de boel de boel laat. Of je nu je eigen biertje wilt promoten of een evenement organiseert: met onze viltjes bereik je op een ludieke en creatieve manier een groot publiek.

Deze onderzetters zijn zowel enkel- als dubbelzijdig in full color te bedrukken.

Bierviltjes zijn gemaakt van vochtabsorberend viltkarton. Dit materiaal heeft een gebroken witte kleur en je kunt kiezen uit een ronde of vierkante vorm.

 

 

 

Menukaart

Een menukaart is het visitekaartje in de horeca en de manier voor de gasten om een keuze te maken uit het aanbod. Deze dubbelzijdige menukaarten met een opvallend ontwerp zijn onmisbaar aan tafel

Op het A5, vierkante of DIN-lange formaat maak je voor jouw klant een handzaam menu. Voor meer ruimte voor tekst of afbeeldingen kies je voor een A4 of zelfs een A3 formaat. Daarnaast heb je de keuze uit gevouwen of ongevouwen menukaarten.

Om aan te sluiten bij ieder wensen bieden we keuze uit verschillende papiersoorten:

 

  • Biotop - 250 gr./m²
  • HV gesatineerd MC - 300 en 400 gr./m²
  • Natuurkarton - 300 en 350 gr./m²
  • Vergé: 250 gr/.m2
  • Bierpapier: 135 gr./m2*
  • Henneppapier: 300 gr./m2
  • Paperwise: 150 & 295 gr./m2
  • Kraftpapier: 283 gr./m2

*Bij bierpapier kunnen de spikkeltjes in een enkel geval invloed hebben op de print, al is dat natuurlijk ook de charme van deze 

Je kunt menukaarten van HV gesatineerd MC ook laten afwerken met een mat of glans laminaat. Zo gaan ze langer mee en kun je ze afnemen met een doekje.

 

 

 

Placemats

Mooi op tafel en handig in gebruik, dat zijn placemats. Nooit meer kringen in je tafelblad met onze stoffen en papieren placemats, daarnaast maakt het eten met familie en vrienden ook nog eens extra gezellig. Papieren placemats zijn ideaal in de horeca en zorgen ervoor dat de tafels er netjes uitzien en schoon blijven. Indekken en afruimen van een tafel wordt zo wel heel gemakkelijk en praktisch.

Papieren placemats

kunt kiezen uit tien papiersoorten op A3 formaat, met enkel- of dubbelzijdige print. Je kunt de placemats van HV gesatineerd MC laten afwerken met een mat of glans laminaat. Hierdoor gaan ze iets langer mee en kan je ze met een licht vochtige doek afnemen.

Stoffen placemats

Je kunt kiezen uit drie soorten stoffen: Pro Cotton Percal (extra fijn geweven), Kendal (met een twill- of keperbinding) of ProPES Outdoor (waterafstotend). Dankzij de waterafstotende eigenschappen van ProPES Outdoor gebruik je de placemat ook met een gerust hart buiten. De placemats wordt afgewerkt met een dubbele zoom.

 

 

 

 

Scheidingswanden

 

Creëer afscheidingen tussen werkplekken en zorg voor bescherming op plekken waar mensen toch iets dichter bij elkaar komen.

Ondernemers in alle sectoren bereiden zich voor op de 1,5 meter-economie. Met heldere communicatietools en de juiste beschermingsmiddelen zorg jij dat je binnenkort weer veilig aan de slag kan. Daarbij bied jij iets extra’s: oplossingen voor de lange termijn die passen in het interieur en jouw huisstijl.

Kies voor dekostof wanneer je volledige privacy wilt realiseren, of ga voor de transparante SmartTex divider als je een open uitstraling wilt behouden. Dankzij het slimme opspansysteem kun je eindeloos van look veranderen.

Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus (deskdivider). Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt. Niet alleen functioneel dus, maar ook nog eens bevorderend voor de productiviteit. 

Met Re-board of multiplex maak je eenvoudig zelf een scheidingswand. Jij kiest het formaat en de print die het beste in de ruimte past. Kies voor een extra brede voet zodat het geheel zelfstandig staat. De wand is ook geschikt als mobiele afscheiding op kantoor. Plak een transparante sheet tussen twee lagen Re-board of multiplex. Dit is een perfect alternatief voor plexiglas schermen: helemaal naar jouw wens samen te stellen en bovendien veel voordeliger.

 

 

 

 

Smarttex divider

De SmartTex divider is ideaal als scheidingswand in kantoren of in de horeca. Door het zeer transparante polyester doek behoud je een open uitstraling en creëer je privacy.

De 1,5 meter samenleving zien we steeds meer vorm krijgen, scheidingswanden dragen eraan bij dat mensen op sommige plaatsen toch wat dichter bij elkaar kunnen zitten. Met de SmartTex divider behoud je de open uitstraling van het interieur en bied je jouw klant een oplossing voor de lange termijn.

Het doek in het frame is zowel ongeprint als geprint te bestellen. Met print zorg je ervoor dat het doek binnen de huisstijl van jouw klant past. Het frame is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te gebruiken, waardoor je aan de voorkant een andere boodschap kunt uiten dan aan de 

Het materiaal is extreem transparant en heeft een matte uitstraling. Dankzij de hoge doordruk van > 95% ontstaat er een extra bijzonder effect.