Offset druk bied de mogelijkheid om kleurvast te drukken in grotere oplagen. Je hebt hierbij de mogelijkheid om in full color (cyaan/magenta/geel/zwart) te drukken voor full color afbeeldingen (foto's), of in PMS-kleuren (voorgemengde inkten) wat nog meer kleurvastheid geeft op de diverse items van uw huisstijl, van visitekaart tot envelop.

Op drukpersen kan je werken met een grote variëteit aan papiersoorten (in tegenstelling tot digitaal drukken waar de keuze kleiner is) en een grote variëteit aan diktes. Het loont de moeite, als je je huisstijl wilt laten drukken of ontwerpt, om te kijken wat er mogelijk is op het gebied van papier. Regelmatig worden nieuwe papiersoorten op de markt gebracht, die uw drukwerk net dat speciale effect kunnen geven.

Graag adviseren wij je in de talloze mogelijkheden die er zijn.. moet je nu in cmyk drukken of toch beter in PMS kleuren.

Voor kleinere oplagen zoals o.a. verenigingsboekjes, entreekaartjes, lithurgiën e.t.c. is het vaak voordeliger om te printen. Op onze professionele grafische printers kunnen wij het mooiste printwerk realiseren voor je voor een scherpe prijs.

Neem gerust contact met ons op via info@drukidee.com of bel met 06-14605213.